Menu
Your Cart

test

Dapatkan SEKARANG Ebook "Buat Web Bawah Pokok" untuk membina website Ecommerce anda secara Mudah dan lebih Murah.
.
#CaptFazil telah memulakan web ecommerce sejak tahun 2010 tanpa asas Coding dengan belajar sendiri cara-cara untuk lebih mudah. Telah bangunkan beberapa Website Ecommerce untuk syarikat sendiri serta beberapa syarikat client.
.
Ebook ini adalah rumusan langkah-langkah mudah yang tak pernsh CApt ajarkan pada sesiapa. Mudah untuk di ikuti oleh sesiapa sahaja yang ingin belajar membangunkan website mereka sendiri.
.
Buku dengan 78 muka surat penuh dengan Rajah2 dan arahan teknikal. Anda cuma perlu follow steps mengikut turutan Chapter yang telah disusun rapi dari Tiada apa2 sehingga mempunyai Domain, Hosting dan Ecommerce website dengan Auto-Payment online system yang terus boleh di gunakan untuk menjual.
.
Tidak cukup dengan itu, ada di sediakan Channel Video Tutorial untuk membantu anda lebih mendalami cara2 untuk setting dan juga Advance Topic yang akan di ajar kepada anda. VIDEO DI SINI
.
# Siapa yang memerlukan Ebook ini?

-Web developer yang ingin belajar cara mudah untuk membina Website Ecommerce
-Usahawan yang baru mula menapak dalam Online Business
-Peniaga yang kurang mudal untuk menempah website Ecommerce yang MAHAL
-Pemilik / Founder Product yang ingin memiliki system untuk jualan kepada Team2 Agent.

.
Detail tentang Ebook "Buat Web Bawah Pokok"
.

DOMAIN dan HOSTING

Akan ditunjukkan step untuk membeli Domain anda sendiri serta juga recommendation Hosting company yang mempunyai service yang mantap. Anda cuma ikuti langkah bergambar dalam ebook sehingga berjaya mempunyai tapak hosting anda sendiri dengan hanya RM270 SETAHUN! Anda tidak perlu membayar fee BULANAN jika mengikuti Ebook ini dengan betul.
.
INSTALL ECOMMERCE SCRIPT

Langkah penting untuk Install script Ecommerce anda di dalam tapak hosting yang telah di bina. Script ini dari Opencart dan ianya PERCUMA!
Juga ditunjukkan cara-cara untuk Setting system di dalam website anda supaya boleh beroperasi dengan betul.
.

POSTAGE SETUP

Di ajar untuk set sistem pengeposan di dalam website anda. Akan cover Poslaju dan juga Free Shipping.
.

BANK TRANSFER PLUGIN

Cara untuk setup info akaun bank untuk customer bayar secara Manual setelah membuat pembelian di dalam website anda.
.

BONUS CHAPTER

- Cara untuk menggunakan FTP
- Transfer File kedalam website anda
- PAYMENT SYSTEM GATEWAY - sangat penting untuk auto-payment system. Anda hanya perlu process order, tak perlu untuk menunggu slip2 payment bank lagi. Semuanya Automated!
- Cara switch on SEO URL untuk website anda - Penting untuk Google crawling
- PREMIUM THEME recommendation - juga di tunjukkan cara untuk membeli Theme yang sangat powerful dan mempunyai pelbagai function untuk jangka masa panjang. 

.
Segala SERVICE hosting, payment system dan theme di dalam ebook ini bukan lah milik #CaptFazil, langkah2 di dalam ebook ini adalah sebagai guide anda untuk memulakan dari kosong dengan lebih MURAH dan BERKUALITI.
.

Website yang di gunakan ini (padieke.com) adalah salah satu yang menggunkan step di dalam Ebook ini di tambah dengan customize THEME di bahagian Bonus. Anda boleh survey bagaimana fungsi bakal website anda serta cara untuk pembelian menggunakan sistem auto-payment system yang di ajar di dalam ebook ini.
.

Dengan segala Ilmu didalam Ebook ini, dan mendapat Support direct dari Capt serta VIDEO2 TUTORIAl yang telah disediakan dan sentiasa di tambah baru CUMA boleh di dapati dengan harga RM50 SAHAJA sepanjang PKP ini untuk membantu lebih ramai belajar dan mempunyai website ecommerce sendiri.
.
Video2 Tutorial boleh di tonton di >> Youtube Playlist INI <<
.

FAST ACTION FAST RESULT

Rebut peluang ini SEKARANG dan DAPAT kan salinan anda sekarang.


There are no products to list in this category.