Apa Khabar Semua,

Untuk orang yang tak pandai graphic macam Capt ni, nak edit-edit gambar memang agak lemau la hehe. Gambar dah ambik cantik pu, bila edit sendiri jadi hancussss.

Di sini ade simple solution untuk korang edit gambar background. Boleh remove background picture secara online dengan free je. ye laa free! Boleh tengok video yang capt sediakan kat bawah ni ye. Tak perlu install apa2 app tau, cuma pakai webbrowser je. Video ni capt demo pakai henpon. korang boleh jugak nak pakai web browser kat komputer ya.

Semoga Bermanfaat!