السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Sedutan sekt features dalam Ebook ni. Active Table of Content untuk memudahkan korang kesana kesini kesana kesini dalam Ebook ni. boleh jjump to other Chapter dengan mudah. Klik je topik mana nak refresh.



Step by Step dengan detail, sampai nak tulis ape pun Capt bg tau siap2.. so korang just bukak ebook ni, bukak Browser sebelah side by side dan follow je sampai siap website tu.


OK itu je.. Banyak2 pun bukan korang baca. Nak baca sangat Beli la Ebook tu hehhe..